Trygg & säker förvaring

Våra valv

Trygghet är mer än säkerhet

Våra valv finns alltid i centrala och trygga omgivningar med nära tillgång till parkering. För kunder som anländer för tidigt finns tillgång till en låst och privat lounge där de kan vänta i trygghet och lugn.

Reservera bankfack

Västerås

Västerås

I Handelsbankens gamla valv på Vasagatan har Swedvault sitt första bankvalv. Tillgång till parkering finns tvärsöver gatan i kvarteret Igor. För taxibilar finns möjlighet att stanna precis utanför dörren.

Örebro

Örebro

Vi projekterar just nu ett valv i centrala Örebro. För oss är det viktigt med trygga omgivningar och tillgång till parkering i närheten. Använd formuläret för att reservera ett fack för att sätta upp dig på vår väntelista och ta del av våra erbjudanden.

Uppsala

Uppsala

Vi projekterar just nu ett valv i centrala Uppsala. För oss är det viktigt med trygga omgivningar och tillgång till parkering i närheten. Använd formuläret för att reservera ett fack för att sätta upp dig på vår väntelista och ta del av våra erbjudanden.

Eskilstuna

Eskilstuna

Vi projekterar just nu ett valv i centrala Eskilstuna. För oss är det viktigt med trygga omgivningar och tillgång till parkering i närheten. Använd formuläret för att reservera ett fack för att sätta upp dig på vår väntelista och ta del av våra erbjudanden.