Trygg & säker förvaring

Om oss

Swedvault – Sveriges tryggaste bankfack

Swedvault startades 2020 när vi fick tillgång till ett gammalt länsvalv på centrala Vasagatan i Västerås. Vår övertygelse är att behovet av att hålla det vi värdesätter mest i tryggt förvar kommer att kvarstå. Med toppmodern och användarvänlig teknik har vi tagit gårdagens bankfack in i framtiden. 

Vi är registerade hos Finansinspektionen och har tagit hjälp av etablerade leverantörer som Gunnebo för att kunna erbjuda Sveriges tryggaste bankfack. 

Reservera bankfack

Våra partners i Västerås

Hör av dig

Vi förstår att omhändertagandet av de värdesaker och handlingar du värdesätter mest innebär ett stort förtroende. Därför svarar vi gärna på de frågor och funderingar du har. 

Läs också gärna våra vanliga frågor.

Du kan kontakta oss per telefon eller via e-post. 

Engin Kartal är VD för Swedvault

Engin Kartal

VD

Du är försäkrad

Du som är kund hos Swedvault är försäkrad genom Eir försäkring. Försäkringen gäller mellan dig som kund och försäkringsbolaget och gäller inbrott, brand och vattenskador. Eftersom du som kund har de enda två existerande nycklarna till bankfacket gäller inbrottsförsäkringen för all stöld från facket. Grundförsäkringen uppgår till 50 000 kronor, men detta kan höjas till 250 000 kronor med en tilläggsförsäkring. 

Huvudkontor

Vårt huvudkontor ligger på Vasagatan 20A i Västerås.

Av säkerhetskäl tar vi endast emot förbokade besök.

Ansvar och rutiner

Swedvault AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt lagen (1996:1006) om valutaväxling och annan finansiell verksamhet. Det innebär att vi har genomgått ägarprövning och har godkända rutiner.

Tillsynsanmälan

Om du har kännedom om, eller misstänker, att någon av våra anställda bryter mot regler och lagar ber vi dig rapportera detta via formuläret nedan. Anmälan är anonym.