Bankfack för framtiden

Sveriges tryggaste

Bankfack

I säkert förvar

Swedvault erbjuder Sveriges tryggaste bankfack. Vi tar över riktiga bankvalv och höjer säkerheten ytterligare med modern och användarvänlig teknik. Våra bankfack är låsta med fingeravtrycksläsare, fysisk nyckel och kod. 

Reservera gärna ett fack i formuläret till vänster. Vi kommer att kontakta dig, i första hand per telefon, innan vi skriver ett avtal.

Reservera bankfack

Sveriges tryggaste bankfack med modern teknik

Våra valv är utrustade med elektroniska fingeravtrycksläsare för att endast våra kunder ska kunna få tillgång till dem, även om nyckeln kommer på avvägar. En en-persons-sluss från Gunnebo säkerställer att endast en person åt gången kan få tillträde till valvet.

Riktiga bankvalv

Våra valv är byggda för bankerna. Det innebär att de har breda väggar i armerad betong och tjocka valvdörrar i stål.

Utanför valvet finns en privat och diskret lounge där kunder kan vänta i avskildhet medan de väntar på tillträde till valvet.

Dubbellåsta bankfack

Swedvaults bankfack är låsta med såväl fysisk nyckel som elektronisk fingeravtrycksläsare. Det innebär att endast rätt person med  rätt nyckel kan få åtkomst till ett bankfack.

Övervakning och larm

Våra valv är utrustade med såväl kameraövervakning som inbrottslarm. För våra kunders diskretion finns dock möjlighet att öppna boxen bakom insynsskyddande skärmar. Valven är också utrustade med ett överfallslarm med direkt koppling till polisen.